Orhun Ene: “Fark yaratamadık”
![Orhun Ene: “Fark yaratamadık”](https://www.bursahevadis.com/wp-content/uploads/2025/02/basin2-1-1024x698.jpg)
Mersin’de oynadıkları ING Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında yorgunlukla beraber oyunun sonunda takım enerjisini yönetemediklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, “Kaybettiklerimize değil kazanacaklarımıza bakacağız. Arayı iyi değerlendireceğiz” dedi.
ING Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Mersin Spor’a 101-95 mağlup olarak kupaya veda eden TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Ene şu ifadeleri kullandı; “Maalesef maçın sonunda enerjimiz bitti. Zaragoza deplasman maçının ardından hem ligde oynadığımız Büyükçekmece maçı, hem bu maçta 2-3 günde bir oynanan maç temposunda, sakatlarımızla beraber enerjimizi istediğimiz gibi yönetemiyoruz. Maçların sonunda da, geçmişte fark yarattığımız sürelerde maalesef savunmada özellikle o farkı yaratamıyoruz. Bu ara hem sakatlarımızın iyileşmesi hem de beraber çalışmamız için bize avantaj. Arayı iyi değerlendireceğiz. Sezonun ikinci yarısı aslında ondan sonra başlıyor. Kaybettiklerimize değil kazanacaklarımıza bakmamız lazım. İyi bir TOFAŞ’ın, sağlığı, enerjisi yerinde olan bir TOFAŞ’ın ben ikinci yarıyı da başarılı geçireceğini düşünüyorum. Mersin takımını tebrik ediyorum.