Dolar 38,0384
Euro 43,2417
Altın 3.942,34
BİST 9.423,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 19°C
Az Bulutlu
Bursa
19°C
Az Bulutlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 20°C

Nilüfer’de Spor Şöleni Başlıyor

Nilüfer’de Spor Şöleni Başlıyor
8 Nisan 2025 18:54
4
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 23’üncüsünü düzenleyeceği Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’ne sayılı günler kaldı. 20 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 20 bin öğrencinin 19 farklı branşta yarışacağı şenliğin açılış töreni 16 Nisan’da yapılacak.

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri bu yıl da binlerce öğrenciyi buluşturacak. Nilüfer İlçe Kaymakamlığı himayesinde; Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nilüfer Belediyespor Kulübü iş birliğinde bu yıl 23’üncüsü düzenlenecek şenliklerde, 19 branşta müsabakalar yapılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kapsayan tarihlerde düzenlenen şenliklerde 20 bine yakın spor etkinliklerinde buluşacak.

Açılış töreni 16 Nisan’da Cngiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılacak 23. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde Bursa’nın yanı sıra Nilüfer Belediyesi’nin yurtiçi ve yurt dışındaki kardeş kentlerinden toplam 166 okuldan katılım olacak. Şenliklere; Nilüfer Belediyesi’nin kardeş kentlerinin bulunduğu Bulgaristan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, Almanya, Polonya, Bosna Hersek gibi ülkelerin yanı sıra ülkemizden de farklı illerden katılımın olacak. Öğrenciler; artistik cimnastik, atletizm, badminton, basketbol, eskrim, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, plaj voleybolu, satranç, tenis ve voleybol gibi 19 farklı branşta mücadele edecek. Ayrıca Geleneksel Türk Oyunları, Okul Öncesi, Özel Eğitim Kurumları ile Uçurtma şenlikleri de düzenlenecek.

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’ni 23’üncü kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında çocuklarımızı ve gençlerimizi yine sporla buluşturacağız. Nilüfer’de, sporun ruhunu bir ay boyunca çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte yaşayacağız. Bursalılar’ı 16 Nisan’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılacak açılış törenimize ve birbirinden zevkli mücadeleleri izlemeye davet ediyoruz” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.