Dolar 37,9217
Euro 41,0290
Altın 3.815,13
BİST 9.589,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 15°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 14°C

Manisa Karayahşi’de üstyapı da tamamlandı

Manisa Karayahşi’de üstyapı da tamamlandı
12 Ağustos 2021 16:05
269
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda alt ve üstyapı çalışmaları ile yeni bir görünüm kazanan Salihli’nin Karayahşi Mahallesinde 16 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının ardından üstyapı çalışmaları da tamamlandı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde alt ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Salihli’nin Karayahşi Mahallesi dönüşümü yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda mahalleye 16 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının ardından 85 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları da tamamlanarak Karayahşi Mahallesi yeni bir görünüm kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.