Dolar 37,9804
Euro 41,8620
Altın 3.632,50
BİST 9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 15°C
Karla Karışık Yağmurlu
Bursa
15°C
Karla Karışık Yağmurlu
Pts 9°C
Sal 9°C
Çar 11°C
Per 10°C

Kurtuluş’tan Sert Tepki: “Artık Haddini Bil!”

Kurtuluş’tan Sert Tepki: “Artık Haddini Bil!”
6 Nisan 2025 22:58
3
A+
A-
Osmangazi AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ve millet iradesine yönelik söylemlere karşı çıkan Kurtuluş, “Hiçbir güç milletimizin iradesine, ülkemizin yükselişine ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine gölge düşüremez” ifadelerini kullandı.
Kurtuluş açıklamasında, Türkiye’nin sadece millet iradesine dayanan bir istikamette ilerlediğini vurgulayarak, dış müdahalelere, vesayet odaklarına ve kirli ittifaklara karşı net bir duruş sergilediklerini belirtti.
“Bizim gücümüz milletimizin iradesidir”
Kurtuluş, siyaseti sokakta dizayn etmeye çalışan, dış güçlerden destek arayan anlayışlara karşı mücadele ettiklerini belirterek, “Biz; hakkın yanında, milletin safında ve Türkiye’nin istikbalinin peşindeyiz. Kirli senaryolara asla teslim olmadık, olmayacağız” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de sert sözlerle eleştiren Adnan Kurtuluş, “Yargının yürüttüğü bir yolsuzluk dosyasından kahramanlık çıkarmaya çalışan bir siyasetçidir. Meşruiyeti sandık dışında arayan bu anlayışı reddediyoruz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda ise Kurtuluş, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olarak, milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşe kararlılıkla devam edeceğiz” diyerek AK Parti’nin kararlı duruşunu bir kez daha yineledi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.