Çocukların bayramlıkları Osmangazi Belediyesi’nden

Osmangazi Belediyesi tarafından kurulan ve ihtiyaç sahipleri ile yardımsever vatandaşlar arasında gönül köprüsü oluşturan Sevgi Mağazası, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki çocuklara bayramlık sevinci yaşattı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla birçok örnek projeye imza atan Osmangazi Belediyesi, Sevgi Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet desteği sağlıyor. Mağazaya aileleriyle birlikte gelen çocuklar, diledikleri kıyafetleri seçerek bayram öncesinde mutluluklarını ikiye katlıyor.
Sevgi Mağazası, belediye ekipleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin rahatça alışveriş yapabildiği bir dayanışma noktası olarak hizmet veriyor. Mağazada hem kız hem de erkek çocuklar için çeşitli kıyafet ve ayakkabılar yer alıyor. Soğanlı Kültür Merkezi içerisinde bulunan mağaza, hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında açık.
Sevgi Mağazası’nda paranın değil, dayanışmanın ve paylaşımın geçtiğini vurgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Bayramları güzelleştiren çocuklardır. Her çocuk bayramlık kıyafet giymek ister. Çocuklarımızın bayramı neşeyle karşılaması için Sevgi Mağazası’nda birbirinden güzel kıyafetler hazırladık. Onların mutluluğu, bizim de mutluluğumuz” dedi.