Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bebe giyimine Uludağ Üniversitesi’nden ‘teknik’ destek

Bebe giyimine Uludağ Üniversitesi’nden ‘teknik’ destek
1 Ağustos 2020 15:30
401
A+
A-

“Çocuk Giysilerinde Güvenli Üretim”projesinin risk analinizi Bursa Uludağ Üniversitesi yapacak.

Bursa İl Ticaret Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ve 3 farklı ülkeden 7 kurumun ortak olduğu “Erasmus Plus- Ka2 Yenilik ve İyi Uygulamalar Değişimi İçin İşbirliği/ Ka202 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar” programından desteklenen “Çocuk Giysilerinde Güvenli Üretim” konulu projenin risk analizleri Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ve Moda Tasarım programları tarafından gerçekleştirilecek. Projenin teknik koordinatörlüğü BUÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan tarafından yürütülecek.

BUÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karahan “30 ay sürecek proje boyunca Bursa’da Vişne Caddesinde bulunan bebe ve çocuk giyim firmalarında çeşitli uygulama ve eğitimler yapılacak. Proje ekibinde Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Sevil Çırakoğlu ve Öğr. Gör. Mine Balcı da yer alıyor. Proje ile bu alanda faaliyet gösteren tedarikçilerin, çocuk giyim sektörü çalışanlarının Avrupa Birliği üyesi ülkelerde çocuk giyim sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerimize yenilikçi ve rekabetçi bir yapı kazandırarak, mesleki eğitim, öğretim ve stratejik ortaklıklarla ihracat becerilerine katkı sağlanacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.