Başkan Aydın’dan Kayıhan Çarşısı’na turizm vurgusu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, güne Kayıhan Çarşısı esnafıyla yaptığı kahvaltıyla başladı. Mahalle muhtarı Ali Osman Işık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Başkan Aydın, esnafla uzun uzun sohbet ederek taleplerini dinledi.
Yoğun katılımın olduğu buluşmada esnaf, Başkan Aydın’a yakın ilgi gösterdi. Ziyaretin ardından çarşıyı gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Aydın, bölgenin sorunlarını yerinde inceledi.
Kayıhan Çarşısı Dernek Başkanı Rıdvan Çiçek, yaptığı konuşmada Başkan Aydın’ın mecliste çarşı esnafının sesi olduğunu vurgulayarak, “Erkan Başkanımız bizler için çok kıymetli. Tüm siyasetçiler arasında esnafa en çok değer veren isim. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Aydın ise şunları söyledi:
“Bursa’nın gastronomi duraklarından biri olan Kayıhan, hem lezzetleri hem de samimi atmosferiyle gönlümüzde ayrı bir yere sahip. Çocukluğumuzun izlerini taşıyan bu bölgeyi, turizm açısından daha da değerli hale getirmek için çalışıyoruz. Bugün burada fikir alışverişinde bulunduk. Kayıhan’ı, Bursa’nın yaşayan gastronomi hafızası haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Misafirperverlikleri için esnafımıza ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum.”