Dolar 38,0071
Euro 41,9517
Altın 3.775,17
BİST 9.275,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 13°C
Kar Yağışlı
Bursa
13°C
Kar Yağışlı
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Bakan Özer: “Tatilde hassasiyet yüz yüz eğitimin sağlıkla devamını sağlayacaktır”

Bakan Özer: “Tatilde hassasiyet yüz yüz eğitimin sağlıkla devamını sağlayacaktır”
12 Kasım 2021 13:39
275
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihlerini kapsayan ara tatil dolayısıyla öğretmen ve öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı.

ANKARA (İGFA) – Öğretmen ve öğrencilere seslenen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yayımladığı mesajında, yüz yüze eğitimin devamı konusunda sürdürülen kararlılığa vurgu yaptı.

1,5 yılı aşkın uzun bir aradan sonra 6 Eylül'de sınıflarda buluştuklarını anımsatan Bakan Özer,  “Geride bıraktığımız bu iki aylık süreçte hepinizin üstün gayret ve dikkatiyle yüz yüze eğitime ülkemiz genelinde büyük bir özenle devam etmeyi başardık. Bu başarıda şüphesiz, COVID-19 salgınına karşı sizlerin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin aldığı olağanüstü tedbirlerin; aşılanma konusunda gösterilen fevkalade hassasiyetin büyük katkısı var. Her türlü desteğiyle yüz yüze eğitim kararımızı sürdürmemize katkı sunan herkese ve bu süreçte eğitimin kahramanları olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMI…”

Tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına gösterilecek hassasiyetin yüz yüze eğitime sağlıkla devam edebilmesini doğrudan etkileyeceğini ifade eden Bakan Özer, “Biliyoruz ki ara tatilin sonunda, yeni bilgiler ve tecrübeler edinmiş olarak sizlerle okullarımızda buluşacak ve yarınlarımız için çok büyük önem arz eden yüz yüze eğitime yine ortak çabalarımızla devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.