Dolar 34,2304
Euro 37,0446
Altın 3.020,00
BİST 8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Açık
Bursa
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Kocaeli İzmit’te ‘özel’ mutluluk

Kocaeli İzmit’te ‘özel’ mutluluk
2 Ocak 2022 12:10
187
A+
A-

Özel gereksinimli bireyler için çalışmalarını ve desteğini her anlamda sürdüren İzmit Belediyesi, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneğine hediyeler verdi.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda yardıma koşmaya devam ediyor. Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği Yönetimi’nin talebi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi, trambolin, top ve antrenman setlerini hızlıca hazırlayarak KOÇDER Başkanı Necdet Gümüş’e teslim etti.

Özel gereksinimli bireylerin gelişimine ve mutluluğuna katkı vermek ve farkındalığı arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü taleplere hızlı bir şekilde dönüş sağlıyor.

KOÇDER Başkanı Necdet Gümüş, “Derneğimize desteklerini sunan İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’ya teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.