Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Manisa’da Ülkü Ocakları’ndan Başkan Ergün’e teşekkür etti

Manisa’da Ülkü Ocakları’ndan Başkan Ergün’e teşekkür etti
22 Aralık 2021 17:49
171
A+
A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanı Nazmi Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirerek, geçtiğimiz günlerde Manisa’da gerçekleştirilen 1 Büyük Turan Gecesi etkinliğine katkısı ve destekleri için teşekkürlerini iletti, plaket takdim etti.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanı Nazmi Akçay ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyarette konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanı Nazmi Akçay, “Geçtiğimiz günlerde 1 Büyük Turan Gecesini Manisa’da gerçekleştirdik. Manisalı hemşerilerimizin, ülküdaşlarımızın yüksek katılımı ile yaklaşık olarak 5 bin kişilik bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikteki asıl amacımız, Suriye coğrafyamızda yaşayan Türkmen kardeşlerimize, soydaşlarımıza bir bot bir mont sloganı ile yardım gerçekleştirmekti. Hamdolsun, sizlerin de büyük katkısı ve desteği ile bu yardımları yerine ulaştırdık. Ayrıca yaklaşık 7 ton un, 8 ton mercimek, 10 ton kömür ve benzeri ihtiyaçları da gönderdik” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.