Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 21°C
Yağmurlu
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak

Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak
11 Haziran 2021 15:05
393
A+
A-

Sakarya’da yenileme çalışmaları devam eden ve birinci etap kapsamında 500 metrelik kısmı tamamlanan 32 Evler Mahallesi Beşköprü Caddesi’nin 750 metrelik ikinci etabı için asfalt çalışmaları başlatıldı. Güçlü altyapısı ve modern görünümü ile Beşköprü Caddesi çalışmalar tamamlandığında Sakarya’ya çok yakışacak.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 32 Evler Mahallesi’nde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak eskiyen ve sıklıkla arızalara sebep altyapı hattını yenileyen ekipler daha sonra asfalt çalışmalarına hız kazandırdı.

Asfalt çalışmalarından önce bölgenin zeminin hazırlayan ekipler böylelikle atılan asfaltın uzun ömürlü olmasını sağladı. Asfalt çalışmalarının ilk etabında 500 metrelik güzergahı yeni görünümüne kavuşturan ekipler geri kalan 750 metrelik kısım için asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını başlattı.

Bin 250 metre uzunluğa sahip güzergah tamamlandığında Sakarya’ya yakışır bir görünüme kavuşacak. Yaklaşık 3 bin 100 ton asfalt kullanılacak bölgede devam eden çalışmalar tamamlandığında ulaşım ve altyapı konusunda uzun yıllar boyunca sorun yaşanmayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.