Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Sırbistan’da düzenlenecek Gymnasium U15 ISF Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Osmangazi Belediyespor atletizm sporcuları Yağız Çorlak ve Muhammed Esad Ayna’yı makamında ağırladı. Başkan Aydın, madalya mücadelesi verecek milli sporculara başarılar diledi.
Uluslararası Okul Spor Federasyonu (ISF) tarafından organize edilen Gymnasium U15 ISF Dünya Şampiyonası, 4-14 Nisan 2025 tarihlerinde Sırbistan’ın Zlibator kentinde gerçekleştirilecek. 54 ülkeden toplam 2 bin 367 sporcunun katılacağı şampiyonada Türkiye, 8 sporcu ile temsil edilecek. Türk Milli Takımı’nda yer alan Osmangazi Belediyespor atletizm sporcuları Yağız Çorlak ve Muhammed Esad Ayna, şampiyonada madalya için mücadele edecek.
Şampiyona öncesinde Başkan Aydın’ı ziyaret eden genç sporcular, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan Aydın, her iki sporcunun da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, “Sırbistan’da ay yıldızlı formayı giyecek olan sporcularımızın ilçemize başarılarla dönmesini temenni ediyorum” dedi.