Dolar 34,1110
Euro 38,1431
Altın 2.876,34
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 23°C
Yağmurlu
Bursa
23°C
Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Karabatı öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu

Karabatı öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu
9 Eylül 2024 17:41
88
A+
A-

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Ongun ile birlikte Uluabatlı Hasan İlkokulu’nda gerçekleştirdi.

Karacabey’de yeni eğitim-öğretim yılı bugün itibariyle başladı. Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabat, İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Ongun ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılı sebebiyle ilçedeki Uluabatlı Hasan İlkokulu’nu ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak olan Karabatı, protokol ile beraber tüm sınıfları gezerek yeni dönemin tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

Karabatı, çocuklarımızın eğitim ve öğretim yolculuğuna adım attıkları bu anlamlı haftayı büyük bir sevinçle karşıladıklarını ifade ederek, “İlköğretim Haftası, eğitim hayatının ilk basamağında tüm çocuklarımıza heyecan ve umut dolu bir geleceğin kapılarını açan önemli bir dönemeçtir. Bu vesileyle öğrencilerimize başarı dolu bir yıl diliyor, öğretmenlerimizin fedakârlıklarına gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Karacabey Belediyesi olarak eğitim alanındaki desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Karabatı, çocukların sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı geçirmeleri için her türlü desteği vereceklerinin de altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.