Dolar 34,1110
Euro 38,1431
Altın 2.876,34
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 23°C
Yağmurlu
Bursa
23°C
Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Bursa’ya 10 adet otobüs kazandırıldı

Bursa’ya 10 adet otobüs kazandırıldı
8 Ağustos 2024 13:16
150
A+
A-

BURULAŞ’ın araç filosuna dahil edilen 10 adet otobüs, BURULAŞ Merkez Binası’nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımıyla hizmete alındı.

Gerçekleştirilen törene, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Kültür A.Ş Genel Müdürü Yankı İçöz, Tarım Peyzaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız, BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten katıldı.

Etkinlikte Hacivat ve karagöz gösterisi yapıldı

Devlet tiyatrosu sanatçıları Hacivat ve Karagöz karakterlerini canlandırarak katılım töreninin açılışını gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bundan sonra Hacivat ve Karagöz’ün her yaştan insana hatırlatma yapacaklarını söyledi.

Vatandaşlar için daha güvenli yolculuk hedefliyoruz

Bozbey kazandırılan 10 araç hakkında açıklamalarda bulundu. Bozbey, “Türkiye’de en iyi hizmeti verme düşüncesine sahibiz. Bu konuda yönetimiz ve çalışanlarımız Bursa halkının keyifli ve güvenli yolculuk yapması için çalışmalar yürütüyor. Güvenli bir Bursa’da hep birlikte gülümseyeceğimize dair söz vermiştik. Toplu ulaşım kullanımı gerçekten vatandaşlarımız için son derece önemli. Yeni metro hatlarının yanında Bursaray hatlarının yeterli olmadığını biliyoruz. Bu konuda metro ve tramvayla ilgili çalışmalar yürüttüğümüzü söylemek istiyorum. Ulaşım filomuzu gençleştirerek vatandaşlarımızın daha güvenli bir ulaşıma erişmesini önemsiyoruz. Bu hedefler doğrultusunda 10 adet aracımızı filomuza katmış oluyoruz. 547 araçla Bursa’mızda kesintisiz ulaşım hizmetini vermeye çalışıyoruz” dedi.

Bozbey, “Belediyemizin tüm kaynaklarını her bir vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek için kullanıyoruz. Ulaşım sistemimizin entegre ve ulaşılabilir hale getirilmesinde ulaşım masterı revize ederek, Bursa’mızın ulaşımla ilgili planlarımızı dahil ederek Bursalılara bu konuda müjdeleri vermek istiyoruz. Amacımız Bursa’nın ulaşımının rahatlaması ve vatandaşlarımızın güvenle, huzurla ulaşmasını hedefliyoruz. Gelişen dünyada ulaşım sorun olarak çıkmalıdır. Ulaşılabilir Bursa için katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum. Araçlarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kontağı ilk Bozbey çevirdi

Karsan ve BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Bozbey’e plaket takdim etti. Kurdele kesimi ardından Başkan Bozbey ilk kontağı çevirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.