Dolar 34,1100
Euro 38,1149
Altın 2.861,02
BİST 9.959,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 23°C
Yağmurlu
Bursa
23°C
Yağmurlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da çifte imza

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da çifte imza
30 Temmuz 2024 12:15
574
A+
A-

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı.

31 Ağustos’ta başlayacak sezon öncesinde kadrosunu şekillendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, anlaşma sağladığı oyuncularla sözleşme imzalamaya başladı. Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen ve sezonu 6. sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, kaleci Fatma Ay Babur’u kadrosunda tutarken, uzun yıllar Milli Takım’da da forma giyen başarılı kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal’la da anlaşma sağladı. Yeni sezonda zirve mücadelesinde yer almak isteyen ve takımın başına Mehmet Fatih Işık’ı getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fatma Ay Babur ve son olarak Konyaaltı Belediyespor’da forma giyen başarılı kalecilerle kulüp binasında Başkan Muhammet Aydın’ın da yer aldığı törenle sözleşmeyi imzaladı.

1984 doğumlu kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal, 2023-2024 sezonunda Konyaaltı Belediyespor’da 21 maçta forma giyerken, geride kalan sezonun ikinci yarısında takıma dahil olan 1992 doğumlu Fatma Ay Babur ise geride kalan sezonda Bursa Büyükşehir Belediyespor’da ligde 12, kupada ise 2 maçta oynadı. Yeni sezonda Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde üst sıraları hedeflediklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, “Bu doğrultuda iyi bir kadro oluşturuyoruz. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Anlaşmalarımız hayırlı olsun” diye konuştu. Yeni sezonda Bursa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek oyuncular da “Bursa Büyükşehir Belediyespor’da oynayacağımız için mutluyuz. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.