Dolar 34,1140
Euro 38,1176
Altın 2.875,41
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Geleneksel Ihlamur Festivali başladı

Geleneksel Ihlamur Festivali başladı
29 Temmuz 2024 14:25
84
A+
A-

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ihlamur Festivali, geçtiğimiz günlerde Karacabeyli Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği ile başlamıştı. Alışveriş Şenliği sonrası Karadeniz Günleri ile devam eden festival, 2 gün daha devam edecek.

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören Ihlamur Festivali bu yıl da coşkuyla başladı. Karadeniz Günleri etkinliği İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, Başkanı Fatih Karabatı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muammer Üstündağ, Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün, Bursa Trabzon ve İlçeleri Başkanı İsmail Çiftçi, Karacabey Hemşeri Dernekleri Federasyon Başkanı Osman Bektaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Festivalin en renkli anlarından biri Kaymakam Kafkas ve Başkan Karabatı ile birlikte protokol üyelerinin katıldığı horon oldu. Açılış programı sonrası Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden biri olan Zeynep Başkan’ın sahne aldığı gecede Karacabey halkı ve diğer misafirler unutulmaz bir gece yaşadı.

Festival kapsamında son 2 gün sahne, Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Roman orkestrasının olacak Festival kapsamında bu akşam Türk Halk Müziği korosu yarın ise Roman Orkestrası akşam saat 21.00’de sahne alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.