Dolar 34,0834
Euro 38,0814
Altın 2.841,95
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Dağ gibi arkanda Uludağ!

Dağ gibi arkanda Uludağ!
17 Temmuz 2024 14:15 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2024 14:18
89
A+
A-

Aslı Kemal TETİK
Bursaspor’un sırt sponsoru Uludağ İçecek oldu. Basın toplantısına Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Uludağ İçecek Türk A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Uludağ İçecek Koordinatörü Levent Kızıl, Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz ve Bursaspor 2. Başkanı Emir Çokçağlayan katıldı.

Sponsorluklarını açıklamaya başladıklarını kaydeden Bursaspor Başkanı Enes Çelik, “Sağlık sponsorumuz geçen hafta açıklanmıştı. Bursa’mızın en önemli markalarından biri olan Uludağ İçecek ile sponsorluk anlaşmamızı an itibariyle sizlere bildiriyorum. Uludağ İçecek, gittiği yere şampiyonluk getiren bir marka olmasının yanı sıra Bursaspor’a da her zaman çok güzel gelmiştir. Dilerim ki bu sponsorluk hem Bursaspor hem Uludağ İçecek için hayırlı olur” dedi.

Bursaspor’un siyaset üstü bir konu olduğunu belirten 2005-2007 dönemi Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, “Ben normalde böyle etkinliklere katılmıyorum. Bugün özellikle katılmak istedim çünkü imkânsız bir işi başardılar. Bundan sonra herkesin görevi bu arkadaşlara sahip çıkmaktır” dedi.

Mete Öz de kulübün çok zor dönemler atlattığının altını çizerek, “Enes Bey hem genç ve dinamik hem de bu işi başaracağına inandığım bir başkan. Bizim formanın da uğuruyla çok iyi şeyler olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DAĞ GİBİ ARKANDA ULUDAĞ

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ise sponsorluklarını uzun soluklu yaptıklarını vurgulayarak, “Geçen hafta da UPUT’un 7’ncisi gerçekleşti. Uluslararası bir marka olmak için çıktığımız bu yolda iki ay içerisinde de Avrupa’da üretime çıkacağız. Uluslararası bir marka olsakta çıktığımız yer olan Bursa’yı hiçbir zaman unutmuyoruz. Gerçekten Bursaspor bütün Türkiye’nin ilgilendiği bir kulüp, Bursaspor’a ne olacak her yerde bir gündem konusu. Dağ gibi arkanda Uludağ, hepimize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.