Dolar 34,2526
Euro 37,1279
Altın 3.012,59
BİST 8.704,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Açık
Bursa
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 21°C

Ebru Akyüz’den Bakü’de gençlere yönelik projeler

Ebru Akyüz’den Bakü’de gençlere yönelik projeler
1 Temmuz 2024 12:06 | Son Güncellenme: 1 Temmuz 2024 12:11
2.225
A+
A-

Bakü’de gerçekleşen Hibrit Savaşların Narkotik Yüzü panelinde, madde kullanımı ve bağımlılık üzerine münazaralar düzenlendi. Allservice Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz bu konudaki düşünceleri ve şirketin tutumu hakkında açıklamalarda bulundu.

 Bakü’de düzenlenen Hibrit Savaşların Narkotik Yüzü panelinde, Azerbaycan ve Türkiye’nin genç neslini tehdit eden narkotik madde kullanımı ve bağımlılık konuları ele alındı. Allservice Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz, panelde Z kuşağının yönlendirilmesi ve bağımlılıklardan uzaklaştırılması için ilk adımın bu kuşağın ihtiyaçlarının ve yaşam dinamiklerinin doğru tespit edilmesi gerektiğini vurguladı.

ALLSERVİCE’TEN GENÇ VE KADIN İSTİHDAMINA BÜYÜK ÖNEM

 Allservice, temizlik, catering, teknik bakım, pest kontrol, bahçe bakımı ve yönetim danışmanlığı gibi alanlarda hizmet veriyor. Ayrıca, kadınların iş hayatına katılımına büyük önem veren şirket, kadın istihdamını artırmayı hedefliyor. Yatırım odaklı bir ajandaya sahip olduklarını ve istihdamı daha da artırmayı hedeflediklerini kaydeden Ebru Akyüz, şirketin gelecekteki projeleri arasında gençlerin eğitimine yönelik programlar ve bağımlılıkla mücadele kampanyaları da bulunacağını belirtti.

 “GENÇLERİ DOĞRU YÖNLENDİRMEMİZ GEREKİYOR”

Allservice Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz, “Toplumun geleceği gençlerimizdedir. Onları doğru bilgilendirmek, desteklemek ve potansiyellerini açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız. Narkotik madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadelede iş birliği yaparak daha sağlıklı bir gelecek inşa edebiliriz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.