Dolar 34,1543
Euro 38,0347
Altın 2.887,96
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 28°C

Bilecik’te Vali Aygöl bayramlaştı

Bilecik’te Vali Aygöl bayramlaştı
18 Haziran 2024 10:03
12
A+
A-

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit İsmail Arı’nın ailesini ziyaret ederek bayramını kutlarken, Sevgi Evleri’nden gelen çocukları da Vali Konağı’nda ağırlayarak, onlara harçlıklarını verdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Kurban Bayramı şehitlik ziyareti ile başladığı programı halk bayramlaşması ile sürdürdü. 

Vali Aygöl, şehit ailesinin yanı sıra 7/24 çalışan kamu kurumlarında görev yapan mesai arkadaşları ile vatandaşların bayramını kutladı.

Huzurevinde kalan yaşlıları da unutmayan Vali Aygöl, huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayarak, onlarla vakit geçirdi. Daha sonra eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Aygöl, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, onların bayramını tebrik etti.

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu vurgulayan Vali Aygöl, bu anlamlı ziyaret ve kutlamaların toplumun farklı kesimlerinden büyük bir memnuniyetle karşılandığını ve bayram coşkusu hep birlikte yaşandığını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.