Dolar 34,1543
Euro 38,0347
Altın 2.887,96
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 28°C

Arabası tamircide kayboldu

Arabası tamircide kayboldu
9 Şubat 2024 17:00
36
A+
A-

Keşan’da arabasını arıza nedeniyle tamirciye veren vatandaş hem arabasından hem de parasından oldu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirne’nin Keşan ilçesinde bir tamircinin, müşterisinin arabasını tamir etmeden 8 bin TL para aldığı ve aracın yerini de bilmediğini söylediği iddia edildi.

Olay, 7 Şubat 2024 tarihinde Keşan Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti. Müşteri V.Ö., arabası bozulduktan sonra K. isimli tamirciye tamir etmesi için teslim etti. Conta sorunu olduğunu söyleyen K., V.Ö. ile 8 bin TL’ye anlaştı.

2 hafta sonra arabasını almak için sanayiye giden V.Ö., aracın sorununun hala devam ettiğini gördü. Arabayı tekrar K.’ya bırakan V.Ö., 1 hafta sonra tekrar gittiğinde ise arabasının dükkanda olmadığını öğrendi.

K.’nın yanında çalışan Kadir isimli şahıs, aracın nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

V.Ö., K.’dan şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili tahkikata başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.