Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Muğla Milas bu yıl zeytin hasadına ‘aşk’la yola çıkıyor

Muğla Milas bu  yıl zeytin hasadına ‘aşk’la yola çıkıyor
23 Eylül 2022 16:19
107
A+
A-

Muğla’da bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği öncesi ilk toplantı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanlığında oda, birlik ve STK başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

MUĞLA (İGFA) – Milas zeytini ile zeytinyağını dünyaya tanıtmak ve üreticiye destek olmak amacıyla düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek.

Milaslılara ve şenlik için Milas’a gelecek olan misafirlere lezzet ve eğlence dolu bir şenlik sunmak amacıyla hazırlanan program için ilk toplantı Milas Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Süreç içinde devam edecek toplantıda alınan kararlar, önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunulacak.

Milas’a yakışır ve keyifli bir şenlik olması için hazırlıklara başladıklarını kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Oda, birlik ve STK başkanlarımızın katılımıyla bir marka haline gelmiş olan Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 8.’si için kolları sıvadık. Hemşerilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için dolu dolu, lezzet ve eğlencenin had safhada olduğu bir program hazırlamak istiyoruz. Planlamalarımız netleştiğinde programı paylaşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.