Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 21°C
Yağmurlu
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Manisa Salihli’ye MASKİ merceği

Manisa Salihli’ye MASKİ merceği
16 Eylül 2022 12:29
109
A+
A-

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Salihli ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Çevik, MASKİ’nin ilçedeki depo ve şantiye alanında incelemelerde bulundu.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Salihli programı kapsamında ilçedeki depo ve şantiye alanını da ziyaret etti.

Ziyaretinde Çevik’e, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürü Tunca Doğan, Kanalizasyon Dairesi Şube Müdürlerinden Necip Kurtarıcı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar eşlik etti. Çevik, ziyareti esnasında şantiyedeki tüm alanlarda incelemelerde bulunarak gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Salihlili hemşerilerimize kesintisiz ve tek bir noktadan hizmet götürmek adına oluşturduğumuz depo ve şantiye alanımızda incelemelerde bulunduk. Depo ve şantiye alanımızda hiçbir malzememizi eksik tutmuyoruz. Bu sayede yaşanan sorunlara kısa sürede müdahale ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hedef ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.